joi, 12 iunie 2014

Harta DURERILOR EMOTIONALE din corp

Afla ce efecte au sentimentele asupra sănătății!

Tiparele mentale ale gândirii formează experientele noastre și ne influențează sănătatea. Afla cum sunt explicate părțile corpului din punct de vedere emoțional si ce efecte au sentimentele asupra sănătății.

  • “Daca un om își dorește sănătate, acest om trebuie sa se intrebe daca este gata sa puna capat motivleor bolii sale. Doar atunci este posibil sa îl ajuți pe acest om.” - Hipocrate
Corpul nostru, nivelul de sănătate și aspectul fizic reflecta mereu lumea noastră interioara. De aceea trebuie sa fim mereu conștienți de conexiunea corp-emoții. Mintea și corpul tău se afla în conexiune, ceea ce nu poate fi văzut ci doar simțit.
Gândește-te la acel moment când inima iți bătea repede-repede de emoție sau teama sau acel sentiment din stomac – pe care îl ai ca rezultat al gândurilor și emoțiilor transferate la nivelul corpului fizic.
Este prea putin cunoscut faptul ca sentimentele si gandurile noastre sunt legate de anumite părți ale corpului și de diferite boli. Când te îmbolnăvești, corpul iți comunica faptul ca acel mod de a gândi (la nivel subconstinet) este în dezechilibru cu ceea ce este benefic pentru existenta ta. Iar corpul iți cere sa trăiești în armonie, în pace cu tine însuti și cu cele și cei ce te înconjoară.

 Harta DURERILOR EMOTIONALE din corp

Sursa: internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

E unul pur personal. E plăcerea de a publica fără restricţii.

Cârciumile Sucevei

 De la Hanul „Langer” şi „Craiul Negru”, la bufetul din cimitirul armenesc Hanul Langer Dacă în anul 1871 Suceava avea, aşa c...