sâmbătă, 21 iunie 2014

... semne că ai găsit BĂRBATUL PERFECT



Să ai alături de brațul tău în fiecare zi un bărbat adevărat nu e un lucru de nimic. Mai ales, pentru că vremurile în care trăim nu se asemănă deloc cu secolele în care cavalerii își demonstrau abilitățile pentru a-și cuceri prințesa. Deci, cum recunoaștem că am găsit bărbatul perfect?

Pune întrebări, nu doar răspunde la ele ...     
Un bărbat adevărat nu va aștepta să începi tu conversație. El nu va ocoli întrebările și, mai ales, pe cele jenante, pentru că doar așa te va putea descoperi pe tine - cea adevărată.

Și bineînteles, ai întâlnit bărbatul perfect dacă acesta își amintește răspunsurile tale la următoarele întâlniri.

Îți rostește clar numele, nu doar îl mormăie ...
Atunci când un bărbat îți rostește clar numele, fără a utiliza dezmierdări în exces, și nici nu se bâlbâie în a-l pronunța, denotă masculinitate și senzualitate. Îți va face plăcere să-ți auzi clar numele dimineața după ce faceți dragoste.

Deschide uși, niciodată nu le închide ...
Făcând referire la cele doua sensuri ale cuvântului ușă, cel metaforic și cel literal, un bărbat întotdeauna le va deschide pentru tine. Fie că îți deschide ușa în viața lui, fie la restaurant când vă întâlniți pentru cină, întotdeauna îți întinde o mână.

Nu se închide în el și nu se sperie când lucrurile devin prea personale sau se mișcă prea repede. E deschis pentru mai mult decât o aventură de o noapte sau doar o primă întâlnire.


E interesat de familia ta și nu și-o ascunde pe a sa ...
Un bărbat adevărat nu se sperie și nu se agită așa repede atunci când vine vorba de familie, fie că este a lui sau a ta. Un tip de treabă va vrea să fie cu tine și să-ți cunoască familia și slăbiciunile. Mai mult, nu va ascunde parțile importante ale vieții lui de tine.

Știe că de fapt atunci când spui că ești bine, nu ești bine deloc ...  
Un bărbat perfect va ști întotdeauna când femeia de lângă el este supărată sau nu se simte bine. Și nici nu va încerca să se eschiveze de la o potențială discuție prin care te vei descărca emoțional. El va fi întotdeauna gata să te asculte și să te înțeleagă.

Nu încearcă să devină întreaga ta lume, ci încearcă să facă întreaga ta lume mai bună  ...    
Un bărbat îți respectă viața pe care ai avut-o înaintea lui și nu încearcă să te îndepărteze de ea. Mai mult, bărbatul perfect nici nu înterprinde vreo acțiune cu scopul de a te face prizoniera lumii sale.

Chiar dacă el este cel mai bun lucru din lumea ta, nu va pretinde să fie centrul ei.

În ochii unui bărbat adevărat tu ești cea mai frumoasă ...     
Fie că e vorba de un compliment spus atunci când ai cel mai mult nevoie, fie că e un buchet de flori dăruit fără ocazie, bărbatul adevărat te va convinge că tu ești cea mai frumoasă. Ți-o va dovedi în fiecare zi, prin lucruri mărunte, dar care, puse laolaltă, îți vor face viața o continuă sărbătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

E unul pur personal. E plăcerea de a publica fără restricţii.

Cârciumile Sucevei

 De la Hanul „Langer” şi „Craiul Negru”, la bufetul din cimitirul armenesc Hanul Langer Dacă în anul 1871 Suceava avea, aşa c...