sâmbătă, 21 iunie 2014

... SEMNE CĂ EȘTI ÎNTR-O RELAȚIE CU O FEMEIE ADEVĂRATĂ



1. Fetele iubesc să se îmbrace în haine provocatoare, crezând că astfel vor arăta mai sexy. Femeile știu că ele sunt sexy indiferent de ce poartă.
Femeile știu că aspectul exterior provocator nu este singura modalitate de a fi sexy. Ele sunt atât de încrezute în sine și se simt atât de bine în pielea lor, încât nu le pasă în ce sunt îmbrăcate, ele știu că oricum sunt sexy. 
2.  Fetele așteaptă ca bărbații să știe cum se simt ele și ce gândesc. Femeile vorbesc.
Femeile știu că bărbații nu pot citi gânduri, oricât de mult nu și-ar dori acest lucru. Fetele cred că ei știu totul, dar nu reacționează și devin frustrate. Aici apar certurile. Nu toți bărbații pot citi semnele, pot  înțelege aluziile, iar femeile știu asta și își exprimă sentimentele prin cuvinte. Totul devine mai simplu.

3.  Fetele așteaptă  să li se achite nota, femeile sânt independente din punct de vedere financiar.
 Fetele iubesc să fie alintate și ca cineva să aibă grijă de ele, de aceea sunt sigure că el trebuie mereu să plătească. Și femeile lasă bărbații să achite uneori, dar nu se dau în lături să plătească și singure. Femeilor le place să reamintească bărbaților că-l țin aproape pentru că le respectă  și le tratează bine, iar ele nu au nevoie de banii lor.


4. Fetele nu se pot opri, femeile știu limita.
Cunoști vreo femeie care merge într-un club și încearcă toate tipurile de alcool până nu-și mai dau seama de ce fac? Desigur că nu cunoști, pentru că femeile nu fac asta. Dar asta nu înseamnă că refuză să bea mereu. Femeile știu să-și păstreze controlul.




5. Fetele abia așteaptă să-și schimbe statusul în facebook în „într-o relație”. Femeile uită că au facebook.
Femeile sunt prea ocupate cu viața lor reală ca să-și mai amintească de statusul din facebook. Vor face asta probabil când, navigând pe facebook, își vor aminti de acest detaliu. Dar niciodată nu vor se vor grăbi să-și facă publiă relația, nu consideră acest lucru suficient de important.

6. Fetele privesc televizorul, femeile citesc.
Și femeile privesc  emisiuni TV, dar ele iubesc să-și petreacă timpul și în compania unei cărți sau unei reviste serioase. Acestora nu le place să-și umple capul cu bârfe și noutăți din showbiz.

7. Fetele vorbesc despre lucruri banale, femeile știu să poarte o conversație.
Acesta este probabil una dintre cele mai mari deosebiri dintre fete și femei. Fetele, de obicei, sunt dezinformate, nu au interese sau hobby-uri intelectuale. Iar opiniile lor nu le aparțin, ci sânt preluate de la cineva. Fetele sânt plictisitoare, femeile sunt fascinante.

8. Fetele mănâncă salate, femeile mănâncă ce vor.
Asta nu înseamnă că femeile nu mănâncă salate, însă ele nu fac acest lucru în fața bărbaților ca mai apoi să se ducă acasă și să se înfrupte dintr-un bol de înghețată. Femeile mănâncă sănătos pentru că își respectă corpul, fetele o fac pentru ca alții să creadă acest lucru. O femeie adevărată va mânca un burger și cartofi pai fără să se sinchisească dacă își va dori acest lucru.

9. Fetele se mulțumesc cu ceea ce știu, femeile tind mereu să-și lărgească orizonturile.
Femeile sunt experimentate și știu cât de important este să descoperi. Ele fac tot posibilul să exploreze lumea,  să cunoască oameni,  să caute posibilități. Ele sânt pasionate și își trăiesc viața la maxim. Fetele nu prea știu care este scopul lor, ele așteaptă să apară un bărbat în viața lor care să le arate calea.

10. Fetele au nevoie de gardieni, femeile nu au nevoie de nimeni decât de ele înseși.
Nu este nimic mai sexy decât o femeie care are singură grijă de ea. Toate femeile sunt capabile de acest lucru.  Fetelor le place să caute mereu un suport, în timp ce femeile obțin ceea ce-și doresc fără ajutorul nimănui. Ele sunt puternice, încrezătoare și independente. Femeile sunt viitorul. Fetele sunt trecutul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

E unul pur personal. E plăcerea de a publica fără restricţii.

Cârciumile Sucevei

 De la Hanul „Langer” şi „Craiul Negru”, la bufetul din cimitirul armenesc Hanul Langer Dacă în anul 1871 Suceava avea, aşa c...